Miš-maš sa mnogo proteina

Toni AleksovToni AleksovPočetnik
11/07/2017
"Kada figura ima važnosti - pripremite i pojedite visoko proteinski miš-maš "
Priprema10 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno20 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano944
  • Pregledi tokom meseca22
  • Pregledi tokom sedmice14
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sipajte malo maslinovog ulja u tiganj, a možete ga i izostaviti, ako koristite teflonski tiganj. Kada se tiganj ugreje, sipajte paradajz i sačekajte da voda ispari, oko 5 minuta.

Za to vreme naseckajte paprike na male komade. Dodajte ih u paradajz zajedno sa sitnim sirom (vurdom). Dobro promešajte dok se namirnice ne sjedine.

Nakon otprilike 1 minute dodajte jaja i mešajte bez prestanka dok ne bude gotovo. Sipajte u tanjir i pospite naseckanim svežim peršunom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar