Gulaš sa pilećim mesom

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
25/07/2017
"Vreme je da prekinete tradiciju i da date šansu ovom veoma ukusnom gulašu, ali sa piletinom "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 343
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U čaši pomešajte paradajz pire sa kečapom i biberom, ostavite sa strane.

Isecite očišćeni luk na polumesec, izrendajte šargarepu na duže kriške, kao za šargarepu na korejski način i crvene pčene paprike na duge ivice.

Očišćene i oprane fiilete isecite na kockice. U posudi sa poklopcem izdinstajte meso u ugrejanom ulju, dok ne dobije zlatnu boju, dodajte luk, šargarepu i dinstajte 2-3 minuta na tihoj vatri.

Sipajte smesu od paradajza u njih i promešajte. Dodajte 2 šolje vode i posolite po ukusu. Kad jelo provri, ostavite ga da se krčka oko 15 minuta, periodično promešajte.

Jelo servirajte sa krompirom pečenim u maslacu, posutim origanom.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar