Način pripreme
Dobro je da napravimo bošču sa pilećim mesom i suvljim hlebom. Izvadimo unutrašnjost okrajka i namažemo mekanim masalcem.
Mrvice stavljamo u posudu. Pileće meso sečemo na kockice i stavljamo u mrvice. Dodajemo i ostale sastojke. Kačkavalj izrendamo krupnije. Razbijemo jedno jaje.
Polovinu pomorandže oljuštimo, odvojimo žilice i sečemo na komade. Dodajem malo maslaca. Začinimo solju i biberom.
Smesu dobro promešamo kašikom i punimo okrajak.
List aluminijumske folije prethodno namažemo sa malo maslaca, savijemo sa svih strana da dobijemo nešto kao gomilicu i u nju stavljamo napunjen okrajak.
Pečemo na kratko u prethodno ugrejanoj rerni ili grilu. Kad se zapeče dobro onda je gotovo.
Servramo bošču sa pilećim mesom sa salatom i prilogom po izboru.