Predjelo od karfiola

01/08/2017
"Jen-dva i predjelo je gotovo - sada, ko želi da proba "
Priprema10 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno20 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 756
  • Pregledi tokom meseca66
  • Pregledi tokom sedmice18
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ako koristite svež karfiol, prvo ga blanširajte u vreloj posoljenoj vodi 5-10 minuta, dok ne omekša.

Ako koristite sterilizovan karfiol iz tegle - 1 tegla je potpuno dovoljna, s tim što se prvo ocedi višak vode.

U posudu stavljamo ružice karfiola, majonez, mleko i čenove belog luka. Lepo je da se pasira dok se ne dobije glatka konsistencija.

Serviramo sa prepečenom kriškom hleba.

Napomena: Sterilizovan karfiol je slan, zato pazite sa količinom soli koju dodajete.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar