Fetučini sa tikvicama i majonezom

06/08/2017
"Sveža improvizacija sa pastom na temu tikvica!"
Priprema10 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno35 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano167
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte fetučini testeninu prema uputstvu na pakovanju. Ocedite i ohladite.

Očistite tikvice i sitno iseckajte. Ugrejte maslac u odgovarajućoj posudi i isšržite je dok ne dobije zlatnu boju. Začinite solju.

Dodajte majonez u pastu. Mešajte dok se ne dobije homogena smese.

Sipajte fetučini u odgovarajuću posudu, odozgo dodajte pržene tikvice, sitno iseckan beli luk i ukrasite bosiljkom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar