Bonapeti.rs»Recepti»Testenine»Fetučini sa tikvicama i majonezom

Fetučini sa tikvicama i majonezom

Fetučini sa tikvicama i majonezom
Fotografije: Veselina Konstantinova
2 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
25 min.
Ukupno
35 min.
Porcije
3
"Sveža improvizacija sa pastom na temu tikvica!"

Potrebni sastojci

  • fetučini - 1 pakovanje, sa jajima
  • tikvice - 1 komad, srednje veličine
  • majonez - 200 g
  • maslac - 50 g
  • beli luk - 2 čena
  • bosiljak
* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte fetučini testeninu prema uputstvu na pakovanju. Ocedite i ohladite.

Očistite tikvice i sitno iseckajte. Ugrejte maslac u odgovarajućoj posudi i isšržite je dok ne dobije zlatnu boju. Začinite solju.

Dodajte majonez u pastu. Mešajte dok se ne dobije homogena smese.

Sipajte fetučini u odgovarajuću posudu, odozgo dodajte pržene tikvice, sitno iseckan beli luk i ukrasite bosiljkom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: