Svinjske šnicle sa pečurkama u vatrostalnoj činiji

22/08/2017
"Krene nam voda na usta dok mislimo o mirisu ovih božanstveno ukusnih, svinjskih šnicli sa pečurkama u vatrostalnoj činiji "
Priprema10 min.
Kuvanje70 min.
Ukupno80 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 184
  • Pregledi tokom meseca96
  • Pregledi tokom sedmice24
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Izlupajte šnicle i uvaljajte ih u brašno. Pržite ih skoro da budu gotove u prethodno ugrejanom tiganju.

Kad su šnicle skoro gotove izvadite ih iz tiganja i u njemu propržite pečurke dok ne omekšaju (ako je potrebno dodajte još malo ulja). Luk isecite na polumesec.

Kad pečurke budu gotove sve poređajte u vatrostalnu činiju ređajte red luka, šnicli i pečuraka. Sipajte vodu koliko da pokrije šnicle i pecite u rerni 40-50 minuta.

Ako je rerna jaka dodajte i vodu, ali ne mnogo. Pecite dok ne bude gotovo, treba da ostane i malo vode za sos.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar