Paprike punjene jajima, sirom i paradajz sosom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67603
17/08/2017
"Jedinstveni klasični recept iz bugarske seoske kuhinje, koji kada god da ga pravite, uvek će dati odličan rezultat"
Priprema10 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno50 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 107
  • Pregledi tokom meseca87
  • Pregledi tokom sedmice14
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Izvadimo sredinu paprike. U posudi promešamo 3 jaja, 100-200 g sira, 100 g kačkavalja, biber, peršun. Ovom smesom napunimo paprike i poređamo ih u posudu za pečenje.

Narendamo paradajz i prelijemo i sa malo ulja.

Pečemo na 180-200 stepeni dok ne bude gotovo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar