Zečija džigerica na seoski način
Заешки дробчета по селски
bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Iznutrice»Zečija džigerica na seoski način

Zečija džigerica na seoski način

Vanya GeorgievaVanya Georgieva
Početnik
1k484k103
Zečija džigerica na seoski način
Fotografije: Vanya Georgieva
1 / 3
27/08/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
15 min.
Ukupno
25 min.
Porcije
1
"Najukusnije džigerice na seoski način, koje ste nekad jeli... koje su i zečije"

Potrebni sastojci

  • zečija džigerica - 3 komada
  • crna paprika - 1 komad
  • paradajz - 2 - 3 komada (može i paradajz sok)
  • luk - 1 - 2 glavice
  • pečurke - pola manje teglice
  • beli luk - 2 čena
  • nana
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Džigerice se iseku na krupne parčiće.

U dubokom tiganju blago zapržite džigerice i sipate paradajz ili sok, zavisi šta imate pri ruci.

Kad provri sipate papriku, beli luk na parčiće i luk.

Kad provri voda od paradajza, dodajete pečurke isečene na krupno i za praj propržite da se pomešaju ukusi.

Začinjavate nanom i sa malo soli.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: