Pečeno domaće pile sa krompirom i arpadžikom

05/09/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4230
"I sa piletom iz prodavnice će da valja, ali najukusnije će biti sa domaćim piletom "
Priprema20 min.
Kuvanje80 min.
Ukupno100 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano411
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso stavite u šerpu da provri, nakon čega skupljate penu, dodajete bujon i ostavljate da vri oko 20 minuta.

Oljuštite krompire i isecite na krupne kocke, luk na sitno, a apardžik oljuštite.

U posudu za pečenje sipajte malo ulja, krompir, luk, apardžik, šargarepu i paradajz sok, promešajte i pospite čubrom i po želji biberom i alevom paprikom. Dodajte bujon u kome se kuvalo meso, da prelijete krompir.

Na kraju poređajte meso, pospite alevom paprikom i stavite parčiće maslaca. Pecite dok voda ne uvri i dok meso ne porumeni.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar