Domaći sos pesto

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
06/09/2017
"Pesto na domaći način - ostaje samo da ga probate sa prepečenom kriškom hleba "
Priprema10 min.
Ukupno10 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 899
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • peršun - 2 - 3 struka
  • bosiljak - 50 - 100 g
  • ulje
  • beli luk - 1 - 2 čena
  • so
  • biber
  • balsamiko sirće - po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

Stavljate ulje u blender, dodajete i beli luk i puštate na minut.

Nakon toga dodajete peršun, bosiljak i još malo masnoće.

Začinjavate solju, biberom i balsamikom ili sirćetom.

Treba da dobijete homogenu smesu.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar