Pikantne čimičange

Jelena AndonovJelena Andonov
Džedaj
937
1
1
09/09/2017
"Izvrsno!!! Uporno ponavljamo u sebi da ne treba da preterujemo sa pikantnim čimičangama, ali nema nikog na sluša "
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano502
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom sedmice7
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Crni i beli luk sitno naseći. Upržiti ih kratko u tiganju sa uljem, na srednjoj temperaturi.

Dodati mleveno meso i pržiti oko 10 minuta, i usitniti ga tako da postane mrvičasto i da promeni boju. Skloniti sa vatre i u smesu dodati pasulj, pikantni sos i kačkavalj. Dobro promešati.

Palačinke napuniti i uviti ih u pravougaonik. Zabosti ih čačkalicama, da se zatvore. Čimičange poređati u tavu, u koju je prethodno stavljen papir za pečenje.

Peći na 200 stepeni 5 minuta sa jedne, i 5 minuta sa druge strane. Kada budu gotove, ukloniti čačkalice i servirati.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar