Brusketi sa tunom i kaprom

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
11/09/2017
"Toliko aromatični, toliko bogatog ukusa, da obavezno pripremite duplu dozu i mnogo belog vina "
Priprema10 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno20 min.
Porcije12
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano469
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Odvojt koru od kriški. Razvijte pomoću oklagije.

Izrežite cvetiće od razvijenih kriški, pomoću kalupa za kolače.

Namažite dobijene cvetiće maslinovim uljem i poređajte ih u posudu za pečenje postavljenju papirom.

Prepecite ih u zagrejanoj rerni dok ne postanu hrskavi.

Gotove bruskete garnirajte tunjevinom iz konzerve, kaprom i zelenim maslinama bez koštica.

Pre serviranja pospite svežom mirođijom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar