Pečena bundeva

Toni AleksovToni Aleksov
Džedaj
3k
484
375
Pečena bundeva
Fotografije: Anonimen
1 / 10
18/09/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema20 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno55 min.
Porcije5
"Režete, začinite i pečete. Desert će biti poslužen za pola sata"

Potrebni sastojci

  • bundeva - 1 kg, očišćena
  • maslac - 50 g
  • šećer - 100 g
  • voda - 100 ml
* merne jedinice

Način pripreme

Očišćenu bundevu nasecite na male kockice veličine ratluka.

Stavite komade u odgovarajuću posudu za pečenje, na tanke listiće nasecite maslac i stavite ga preko bundeve.

Pospite šećerom, po ukusu i sipajte vodu.

Pecite u rerni na 220 stepeni dok voda ne ispari i ne ostane samo masnoća.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni: