Pileća srca uz pivo

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
19/09/2017
"Kažemo vam Živeli uz ovo neverovatno meze uz pivo "
Priprema10 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno25 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano818
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice7
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pileća srca operite i očistite. Ako su nešto veća, onda ih prepolovite.

Oprana srca stavite u cediljku, da se ocede od vode.

U tiganju zagrejte ulje. Svako srce uvaljajte u brašno i stavite u tiganj. Pržite ih sa poklopcem na umerenoj vatri i u toku prženja ih okrenite jednom.

Gotova srca posipajte biberom i solju.

Preko svakog srca stavite po listić maslaca.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar