Jermenska salata od patlidžana, paradajza i sira

Tanja Radmanovac
Tanja Radmanovac
Početnik
20/09/2017
"Dresing čini salatu perfektnom, zato nemojte da ga izostavljate "
Priprema10 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno20 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 868
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Patlidžan dobro operite i isecite na kolutove. Stavite ga na gril tiganj i grilujte ih dok ne dobije braon boju sa obe strane.

Kada budu gotovi, poređajte u tanjir, tako da se kraj svakog naslanja na drugi kraj koluta.

Paradajz takođe operite i isecite na kolutove.

Preko patlidžana izmrvite sir i poređajte paradajz.

Dresing: U činiju sipajte ulje, balzamiko sirće i med.

Prelijte salatu dobijenim dresingom i posolite po želji.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar