Pileći file sa pavlakom i tri vrste sira

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
42
11
318
23/09/2017
"Ovi pileći filei su tako ukusni, da ćete se dugo nakon obroka oblizivati. Ko je na dijeti, da ne gleda "
Priprema25 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 452
  • Pregledi tokom meseca14
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pileće grudi isecite na manje komade. Pomoću drvemog čekića ih malo istanjite. Sa obe strane šnicli posipajte so i biber. Uvaljajte šnicle u brašno, malo izudarajte, da se skine suvišno brašno, pa zatim ispržite u dobro zagrejanom maslacu.

Kada ispržite, pileći file stavite u mau tepsiju. Pavlaku stavite da proključa na tihoj vatri. Dodajte ostale sireve, koje ste prethodno isitnili viljuškom. Stavite i rendani kačkavalj.

Kuvajte pavlaku i sireve na tihoj vatri, dok se u potpunosti ne rastope. Dobijenim sosom prelijte pileće filee i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 15-20 minuta.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar