Mainirana šnicla od filea

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
36
11
286
30/09/2017
"Obećali smo najbolju šniclu i upravo ćete to i dobiti "
Priprema10 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno25 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano141
  • Pregledi tokom meseca22
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjske šnicle - 1 komad (oko 225 g i debljina 2.5 cm)
  • paradajz pire - 2 kašike
  • beli luk - 2 velika čena
  • balzamiko sirće - 2 kašike
  • biber - 1 kašičica
  • morska so - 1 kašika
  • majoran - 1 kašika
  • majčina dušica - 1 kašika
* merne jedinice

Način pripreme

Šniclu stavite u tepsiju. Pomešajte ostale sastojke i dobijenom smesom premažite šniclu sa obe strane.

Neka se marinira 30 minuta na sobnoj temperaturi. Izvadite meso iz marinade i stavite na roštilj.

Zagrejte roštilj na umerenu vatru. Pecite šniclu po 4 minuta sa obe strane i tako okrećite dok šnicla ne bude gotova.

Isecite na tanke tračice i poslužite sa garnirungom po želji.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar