Đavolje pile

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
09/10/2017
"Đavolski ukusno pile traži sveži garnir za ukusan obrok "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano371
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pile uzdužno isecite na pola, tako da napravite prorez na mestu grudne gosti. Okrenite ga i blago pritisnite ka stolu.

Pomešajte maslinovo ulje sa biberom i solju, dobro promešajte i dobijenom smesom dobro premažite meso.

Pecite piletinu na prethodno zagrejanom grilu, tako da meso bude gore, oko 15 minuta.

Okrenite ga, ponovo premažite marinadom i pecite još 10 minuta, tako da ga s vremena na vreme premažete, dok ne uhvati braon hrskavu koricu.

Poprskajte limunom i odmah poslužite.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar