Pile Maraja

28/07/2018
"Pile, tikvice, ementaler - to se krije iza zvučnog imena pile Maraja "
Priprema10 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano306
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pileće šnicle operemo i stavljamo u pleh, obložen papirom za pečenje.

Na fileu pravimo duboke proreze, pazite da potpuno ne isečete meso. U te proreze napunite pile.

Oljuštimo tikvice i isečemo na krugove. Luk takođe.

Solju, biberom i origanom začinimo pile. U proreze stavljamo po jednu krišku tikvica i od luka.

Kad napunimo sve pileće šnicle na njih stavljamo ementaler i gaudu. Pečemo 25 minuta na 180 stepeni.

Prilog: Krompir operemo i po želji ljutšimo ili ne. Začinimo soja sosom i maslinovim uljem. Pečemo na roštilju ili na rebrastom tiganju.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar