Supa od luka sa heljdom

22/10/2017
"Ukusno sećanje iz prošlosti - aromatična supica sa heljdom "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 064
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U šerpu sa tri litre vode se stavlja iseckana šargarepa i luk. Kad se skuva dodaje se ulje, so, aleva paprika i heljda.

Kad se heljda skuva, dodaje se brašno pomešano sa hladnom vodom.

Isključi se i ostavlja da malo vri na ringli.

Prilikom serviranja se može sipati mrvljeni sir.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar