Lionska supa od luka

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
95
593
04/07/2019
"Ona supa, ona supa od luka o kojoj svi govore i gladno gutaju - evo kako da je napravite sami "
Priprema25 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno85 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano64
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk se iseče na sitno i zaprži se u maslacu. Dodaje se šećer u prahu i zagreva se dok se ne karamelizuje. Dodaje se istucan beli luk i preliva se bujonom i vinom.

Supa se posipa biberom i solju i ostavlja se da se kuva 40 minuta.

Kriške bageta se zapeku sa ementalerom i stavljaju se na dno posudica. Prelivaju se gotovom supom i serviraju se.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar