Način pripreme
Promešajte oko 470 ml balzamiko sirćeta sa smeđim šećerom, Vorčester sosom i dodajte so. Mešajte smesu dok se šećer ne istopi.
Stavite šnicle u veliku kesu i sipajte marinadu preko njih, zavežite kesu i prodrmajte je, da se sve šnicle dobro začine. Ostavite ih da se mariniraju 3-4 sata.
U međuvremenu, u šerpu sipajte preostalo balzamiko sirće. Ostavite ga da počne da vri i kuvajte ga dok se ne smanji na polovinu. Skinite sa vatre i ostavite ga da se ohladi.
Ugrejte roštilj, izvadite šnicle iz marinade, a nju bacite. Začinite šnicle biberom i posolite ih. Stavite ih na roštilj i pecite ih na jakoj vatri oko 3 minuta sa svake strane.
Za vreme pečenja premazujte šnicle gustim sosom od balzamiko sirćeta koje ste prokuvali. Skinite gotove šnicle sa roštilja, nasecite ih pod uglom na trake i poslužite ih.