Pečen patlidžan sa majonezom i belim lukom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67413
06/11/2017
"Ovo je baš od onih predjela koja otvaraju apetit za još jednu zdravicu "
Priprema10 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno35 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano471
  • Pregledi tokom meseca48
  • Pregledi tokom sedmice19
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ispecite patlidžane. Ohladite, oljuštite i isecite ih na kocke. Pomešajte majonez, pavlaku i iseckan beli luk.

U smesu dodajte patližane, mirođiju isečenu na sitno (možete i peršun da dodate) i posolite.

Promešajte dobro i servirajte predjelo ohlađeno.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar