Način pripreme
Odvojite belanca od žumanaca. Umutite belanca na sneg i u njih dodajte šećer. Lepo umutite i dodajte brašno, kakao i vanilin šećer. Mešajte spatulom.
Sipajte smesu u kalup u obliku srca 18-12 cm, obložen papirom za pečenje. Pecite koru na 180 stepeni oko 25 minuta. Izvadite i ostavite da se ohladi.
Pripremite puding od jagode prema uputstvu na pakovanju. U njega dodajte želatin, prethodno potopljen u hladnu vodu i nakon toga rastopljen na pari. Lepo promešajte da se pomešju.
Na isti način uradite i sa pudingom od banane, u njega dodajte pasirane banane. Kad se kora ohladi, vratite je u kalup. Natopite je zaslađenim svežim mlekom.
Preko sipajte krem od jagoda. Lepo poravnajte, poređajte puslice i pospite krupno samlevenim orasima. Sipajte krem od banane, poravnajte i ostavite tortu u frižider.
Kad se stegne izvadite je iz kalupa. Sa strane poređajte piškote i ukrasite šlagom i šećernim mrvicama.