Torta od puslica sa urmama

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77153
01/11/2019
"Nežna, lagana i toliko ukusna, da nema šanse da ne odsečemo još jedno parče "
Priprema25 min.
Ukupno25 min.
Porcije12
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano61
  • Pregledi tokom meseca60
  • Pregledi tokom sedmice14
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Puslice se nalome na krupne parčiće. Pavlaka se umuti sa šećerom. Voće se iseče na sitno.

Na dnu kalupa za tortu se sipa trećina puslica i posipa se rumom. Pokriva se četvrtinom pavlake i odozgo se stavlja pola voća.

Na taj način se ređaju sastojci pri čemu se odozgo pokiva samo pavlakom. Ostavlja se da se stegne u frižideru.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar