Način pripreme
Operite bundevu i očistite je od semenki. Isecite je na kockcie.
Šargarepu, krompir i luk oljuštite i stno iseckajte.
U odgovarajućoj posudi ugrejte 2 supene kašike biljne masti i 3 supene kašike bujona. Dinstamo bundevu, šargarepu, krompir i luk. Začinimo solju i sveže izrendanim muskantnim oraščićem.
Dodajte preostali bujon. Kuvajte na tihoj vatri još 15 minuta, dok ne omekša povrće.
Praziluk očistite, operite i isecite na krugove. U druge 2 supene kašike biljne masti izdinstajte mleveno meso i praziluk.
Bundevu i povrće ispasitajte. Supu servirajte sa kašikom umućene pavlake i po 2-3 kašike dinstanog mlevenog mesa sa prazilukom.
Servirajte toplu, posutu zapečenim semenom susama. Ukrasite zelenim začinima.