Zdrav desert sa bundevom u rerni

16/11/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4249
"Jedan veoma ukusan desert od prirodnih proizvoda, koji je sakupio svo letnje sunce "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano835
  • Pregledi tokom meseca41
  • Pregledi tokom desmice8
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Prelijte pirinač sa 2 šolje vode i kuvajte ga dok ne bude polugotov, nakon toga procedite preostalu vodu.

Očistite bundevu od kora i semena i isecite je na kocke.

U posudu za pečenje stavite bundevu, odozgo rasporedite pirinač.

Pospite šećerom i promešajte pažljivo.

Zagrejte blago mleko i u njemu rastvorite med, a potom njime prelijte bundevu. Odozgo isecite parčiće maslaca.

Stavite posudu sa desertom u prethodno zagrejanu rernu i pecite na 180 stepeni oko 40 minuta.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar