Način pripreme
Umutite jaja dobro i uz neprestano mućenje dodajte šećer i maslac. Ponovo umutite dobro i dodajte brašno, orahe, prašak za pecivo i koru od limuna. Sipajte smesu u namazanu posudu za pečenje i stavite da se ispeče u umereno zagrejanoj rerni. Podelite ispečenu ohlađenu koru na 2 dela.
Stavite posudu na ringlu i stavite vodu sa šećerom za sirup da provri. Ostavite da se ohladi.
Rastvorite skrob prema uputstvu na pakovanju. Stavite mleko sa šećerom da provri i promešajte sa skrobom energično. Sklonite zgusnuti krem i promešajte ga sa maslacem. Ostavite da se ohladi i promešajte s pavlakom umućenom u sneg.
Na odgovarajuću podlogu stavite prvu koru, prelijte sirupom, namažite kremom, drugu koru prelijte sirupom i ponovo namažite obilno celu tortu kremom. Ukras je po vašoj želji. Ostavite u fižider na 3 sata pre nego što servirate.