Pikantni marinirani sir

07/12/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj3976
"Kada imate samo 5 minuta da napravite meze, ali želite da je najbolje "
Priprema5 min.
Ukupno5 min.
Porcije1
  • Ukupno pregledano191
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Odaberemo tvrdi sir. Isečemo ga na kocku i pomešamo s delom isečenih na sitno, biljki, ljutih paprika i aleve paprike. Pomešamo pažljivo i ostavimo jedan sat.

U suvu teglu poređamo biljke, sir, suvi paradajz, kapare i isečene čenove belog luka.

Dolivamo punu teglu masnlinovim uljem. Ostavljamo u frižider na hladno oko 6 dana da se marinira.

Serviramo s crnim i belim vinima, na sendviču, a dresing koristimo za salate.

Pojašnjenje: Ako niste ljubitelj pikantne kuhinje, ne stavljajte ljutu papriku. Izbor biljaka varira prema vašem ukusu.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar