bonapeti.rs»Recepti»Riba»Pržena Riba»Prženi hrskavi oslić

Prženi hrskavi oslić

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
13k3k3k
Prženi hrskavi oslić
Fotografije: Simeon Hristov Kanev
1 / 4
29/12/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema20 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno55 min.
Porcije12
"Ono što je isprženo obavezno treba da bude hrskavo, da li se slažete?"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite i operite ribu. Posolite je i ostavite da odstoji nekoliko sati.

Gotovu ribu isperite čistom vodom i osušite.

Zagrejte ulje za prženje u odgovarajućem tiganju.

Sipajte brašno u tanjir, uvaljajte svako parče i ispržite u masnoći dok ne postane zlatasto sa obe strane. Ocedite na papiru.

Servirajte oslić sa odgovarajućom salatom ili garnirungom i parčetom limuna.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni: