Rodopski patatnik sa sirom

29/12/2017
"Evo ga autentični recept za patatnik, sada zasučite rukave i zajedno da ga pripremimo "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano875
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • krompir - 3 komada, srednje veličine
  • luk - 1 glavica
  • jaja - 2 komada
  • sir - 50 g
  • čubar - 1 prstohvat
  • biber - 1 prstohvat
  • kumin - 1 prstohvat
  • mast - za premazivanje pleha
* merne jedinice

Način pripreme

Krompir i luk izrendamo.

Dodajtemo jaja, izgnječen sir i suve začine - čubar, biber, kumin.

Dobro promešamo smesu. Ugrevamo tiganj sa malo masti. SIpamo smesu i ostavljamo da se zapeče, kad se zapeče da jedne strane, uz pomoć velikog tanjira okrećemo patatnik na drugu stranu da se zapeče.

Možemo servirati i sa rendanim kačkavaljem. Prijatno!slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar