Način pripreme
Skuvajte šećerni sirup sa 1 šoljom vode i 1/2 šolje šećera. Kad ečnost provri i šećer se raspoti prelijte kore.
Stavite mleko da provri, ptrethodno ovdojte 100 ml. Stavite 140 g šećera u vrelo mleko. U odvojenom mleku rastvorite sadržajte kesice pudinga.
Sipajte lagano u vrelo mleko uz neprestano mešanje. Kad se krem zgusne, skinite posudu sa vatre. Ostavite da se ohladi.
U hladan krem dodajte 200 g eurokrema i kravlji maslac. Maslac treba da bude na sobnoj temperaturi. Mutite mikserom dok ne dobijete homogenu smesu.
Sastavite tortu tako što namažete kore kremom, a između stavite komadiće banande. Oblikujte tortu tako što je namažete sa svih strana kremom.
Gornji deo pospite delom rastopljenog eurokrema na pari. Ukrasite komadićima banane i topingom od vanile.
Sa strane tortu oblepite čokoladnim mrvicama. Ostavite da se ohladi 5-6 sati da se krem stegne.