Riblji file sa sosom od čeri paradajza i kapra

09/01/2018
"Ukusno i lepo - oni su među najomiljenijim receptima "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano195
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U ugrejanom maslinovom ulju sravite iseckani beli luk, inćune, ljutu papriku i masline, dinstajte oko 2 minuta i dodajte prepolovljeni čeri paradajz.

Ostavite da se krčka 5-6 minuta i dodajte kapar i sok od limuna.

Sačekajte da tečnost ispari i da sos bude srednje gustine, skinite sa vatre i pospite iseckanim peršunom, biberom i soli, ako masline i kapar nisu mnogo slani.

Riblje filete pecite na gril tiganju i prelijte toplim sosom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar