Fusili sa seckanim mesom iz rerne

11/01/2018
"Samo kad čujete ime, znate da se govoti od nečemu izuzetno ukusnom "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano246
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Testeninu skuvajte u posoljenoj vodi prema uputstvu na pakovanju.

Za to vreme pripremite sos tako što u duboki tiganj, sa ugrejanim uljem, stavite očišćen i sitno iseckan luk, beli luk, šargarepu i papriku. Kad omekšaju dodajte iseckano svinjsko meso.

Kad pobeli, dodajte pečurke, isečene na kriške (moje su bile iz konzerve) i mleveni paradajz (takođe iz konzerve). U sos stavite so, biber, origano i bosiljak po ukusu i ostavite da se zgusne.

Gotovu testeninu ocedite iz vode i pomešajte sa sosom. U njih dodajte rendani gauda sir. Sve dobro promešajte i prebacite u namazan pleh.

Odozo pospite sa još malo sira i poređajte lopitce mocarele i čeri paradajz iz konzreve. Jelo pecite u rerni na 200 stepeni dok ne dobije lepu boju.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar