Fusili bolonjeze iz rerne

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
21/06/2019
"Fusili ovako treba da se pripremaju - sa sosom bolonjeze i malo čubra za raskoš "
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano93
  • Pregledi tokom meseca13
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • fusili - 500 g, 1 pakovanje testenine
  • mleveno meso - 500 g
  • luk - 1 glavica
  • paradajz - 800 g, pasta
  • kačkavalj - 300 g
  • ulje
  • so
  • biber - po ukusu
  • čubar - 1 kašičica
  • origano - 1 kašičica
* merne jedinice

Način pripreme

Testeninu kuvamo u posoljenoj vodi 7-8 minuta. Luk sitno iseckamo i propržimo u malo ulja, dodajemo mleveno meso, paradajz, so, biber, origano i čubar.

Gotov sos pomešamo sa kuvanom testeninom, dodajemo malo rendanog kačkavalja.

Prebacujemo u namazan pleh. Odozgo obilno posipamo kačkavaljem i pečemo dok ne dobije zlatnu boju.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar