Pileće šnicle na argentinski način

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2385
2
6
14/01/2018
"Žiot je suviše kratak da biste se brinuli da li ćete se ugojiti od svakog zalogaja, a umesto toga treba da uživate "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 518
  • Pregledi tokom meseca18
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Blago izlupajte pileće šnicle i ravnomerno ih posolite i pobiberite.

Poređajte ih u nauljanu tepsiju i preko njih rasporedite sitno iseckan luk.

Svaku šniclu premažite sa smesom od senfa i majoneza, koje ste prethodno umutili.

Preko posipajte velike količine krupno rendanog kačkavalja i pritisnite rukom, kako bi se kačkavalj dobro zalepio.

Stavite foliju na tepsiju pa zatim u rernu da se peče oko 40 minuta na 180-200 stepeni. Malo pre nego što šnicle budu gotove, sklonite foliju i pecite dok ne porumene lepo.

Po želji, pileće šnicle na argentinski način možete poslužiti sa garnirom od dinstanih i začinjenih pečuraka.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar