Način pripreme
Prvo počinjemo sa korom od keksa. Sameljemo keks na prah, dodajemo rastopljeni masalc i 2 supene kašike svežeg mleka. Rasporedimo smesu u kalup za tortu ivicama koje se odvajaju. Ravnomerno rasporedimo i dobro pritisnemo, stavimo u frižider na nekoliko minuta.
Nakon toga pomešamo pavlaku sa 500 ml svežeg mleka, rasporedimo na tri dela po 500 ml u različite šerpe. Stavimo prvu šerpu na vatru, dodamo izlomljenu prirodnu čokoladu sa 3 supene kašike šećera. Mešamo dok se čokolada ne rastopi. Skinemo sa vatre i pomešamo sa želatinom, rastvorenim u malo vode. Promešamo i sipamo preko kore od keksa. Stavljamo u zamrzivač na oko jedan sat, sat i po da može dobro da se stegne.
Nakon toga drugu šerpu stavimo na vatru, na isti način mešam, dok se mlečna čokolada ne rastopi, sa dve supene kašike šećera. Ponovo pomešamo sa želatinom i pažljivo sipamo preko stegnatog krema. Ponovo vraćamo u zamrzivač.
I tako na isti način uradimo i sa sledećim kremom, ali ovaj put sa belom čokoladom i ne stavljamo šećer dok se rastapa. Ponovo stavljamo želatin i sipamo preko mlečnog krema. Vraćamo ponovo u zamrzivač, ali ovaj put na duže, oko 4 ili 5 sati. Ukrasimo po želji.