Pohovani oslić

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
18/01/2018
"Top predlog za danas - Pohovani oslić! Probajte i podelite!"
Priprema60 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno90 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 774
  • Pregledi tokom meseca30
  • Pregledi tokom sedmice9
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Riblje filete isecite na pola i stavite u tepsiju. Sipajte sveže mleko, pa pokrijte folijom. Stavite u frižider da se mariniraju sat vremena.

Izvadite iz frižidera, ocedite ih od mleka i neka odstoje 15 minta na sobnoj temperaturi. Napravite smesu za pohovanje za riblje filete, tako što u činiju stavite obe vrste brašna, prezle, začine, so i limuntus.

Promešajte sve i svaki filet uvaljajte sa obe strane. Istresite suvišno sa fileta, zagrejte ulje i pržite ih nekoliko minuta dok ne porumene. Izvadite h i stavite na ubrus da se ocede.

Napravite garnir. Skuvajte krompir, isecite ga, dodajte luk i začine po želji - so. biber, maslinovo ulje i sirće.

Garnir može biti po vašem izboru. Smesa za pohovanje se može koristiti za pohovanje bilo koje bele ribe.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar