Način pripreme
Zamesite testo tako što prosejete brašno, napravite udubljenje, stavite maslinovo ulje i so. Ugrejte vodu i rastvorite kvasac u njoj, ostavite na 15 minuta da nadođe. Dodajte kvasac u brašno i mesite dok ne dobijete glatko testo. Pokrijte i ostavite da nadođe jedan sat.
Podelite testo na tri jednaka dela. Jedan deo razvijite na koru, stavite u pleh ili na rešetku u rerni, pre toga stavite papir za pečenje.
Jednu koru namažite kečapom, pospite začinima, stavite komadić šunke, file, isečen na kockice i komadiće salame. Paradaj i pečurke isecite na komade i dodajte i njih, na nekoliko mesta stavite topljeni sir i pospite rendanim kačkavaljem.
Stavite u ugrejanu rernu na 180 stepeni i pecite dok ne bude gotova, oko 25 minuta.
Napomena: Koristite pečurke iz konzerve, marinirane ili prethodno sotirane, ja sam napravila grešku i stavila sirove i ukus nije bio mnogo lep.
Preostalo testo stavite u zamrzicač ili napravite još dve pice, ali pripremite još sastojaka, navedeni sastojci su za jednu srednju picu.