Način pripreme
U šerpu stavite sveže mleko, šećer i maslac da provri. Odvojite malo mleka i u pomešajte ga sa polugotovim pudingom u prahu. Lagano ga dodajte u mleko i energično i neprestano mešajte. Kuvajte dok se ne zgusne, pazite da ne uhvati dno šerpe.
Skinite ga sa vatre i ostavite da se ohladi. Umutite pavlaku na gust krem i dodajte kašiku po kašiku u hladan puding, mešajte veoma pažljivo.
Na poslužavnik stavite jednu koru, prelijte je sokom iz kompota, namažite filom, stavite banane ili komadiće kivija i pokrijte drugom korom. Namažite, ponovo stavite voće i pokrijte poslednjom korom.
Namažite celu tortu filom i ukrasite voćem, sa strne pospite mlevenim orasima i čokoladnim mrvicama. Ostavite tortu u frižideru da se stegne nekoliko sati, pre nego što je isečete.