Španski pirinač iz rerne

Jelena AndonovJelena AndonovDžedaj93711
11/02/2018
"Kada probate španski pirinač iz rerne, odmah shvatite da se čovek stvarno može zaljubiti u jedno jelo "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 731
  • Pregledi tokom meseca40
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvati leblebiju u šerpi.

U đuvečaru ispržiti meso, dok ne dobije zlatnu boju. Dodati pirinač, pa, kad postane staklast, naliti vodu (možete koristiti i deo vode od leblebija).

Čim provri, staviti leblebije, naređati krompir, nasečen na kolutiće, paradajz i beli luk, očišćen od velikih spoljašnjih ljuspi, i začiniti.

Peći na 200 stepeni, dok voda ne ispari.

Servirati uz majonez sa belim lukom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar