Način pripreme
Operite pileće kožice, prelijte ih vodom i stavite da se kuvaju 5-10 minuta.
Očistite luk i sitno ga isecite ili izrendajte. Paprike očistite od drški i semenki i isecite na komade. Krompir oljuštite i takođe iseckajte.
Kada kožice malo provre, prospite vodu, ponovo ih operite i sitno iseckajte.
Stavite kožice u šerou, sipajte ulje (2 supene kašike) pospite karijem i biberom po ukusu i pržite, mešajte. Dodajte iseckano povrće.
Pospite alevom paprikom (1 kašičica), brašnom (1-2 kašičice) i izmrvjenu kockicu pilećeg bujona.
Mešajte i sipajte u sastojke 2 i 1/2 il 3 šolje tople vode.
Pospite čubrom po ukusu i kuvajte jelo, kad se zgusne dodajte paradajz pire (1 supenu kašiku) i kuvajte još nekoliko minuta.