Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Iznutrice»Meze»Marinirane pileće džigerice u tiganju

Marinirane pileće džigerice u tiganju

Vanya GeorgievaVanya Georgieva
Guru
1k2384k254
Marinirane pileće džigerice u tiganju
Fotografije: Vanya Georgieva
1 / 4
03/04/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
50 min.
Porcije
2
"Veoma ukusne i izuzetno aromatične - pozovite prijatelje da probaju ove marinirane pileće džigerice iz tiganja"

Potrebni sastojci

  • pileće džigerice - 400 g
  • belo vino - 1 šolja
  • soja sos - 4 supene kašike
  • pileći bujon - 1 kockica
  • biber - prstohvat
  • kurkuma - prstohvat
  • čubar - 1 kašičica
  • šećer - prstohvat
  • sok od limuna - 2 supene kašike
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Sipajete sve začine u posudu i lepo promešajte kašikom.

Dobro operite džigerice i isecite svaku po sredini.

Dodajte u marinadu i promešajte, ostavite tako na bar jedan sat da lepo upiju začine.

Kad se marinuju ocedite ih i ispržite u ugrejanom tiganju sa uljem ili maslinovim uljem.

Servirajte tople sa čašom vina ili piva.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: