Način pripreme
Prvo odvajamo dva jajeta od belanaca, u njih dodajemo 2 supene kašike šećera, od ukupne količine, i mutimo na sneg.
Dodajemo i 2 supene kašike brašna od ukupne količine i mutimo. Ostavljamo sa strane.
U drugoj posudi umutimo dva žumanca i druga dva jajeta, zajedno sa preostalim šećerom.
Dodajemo i preostalo brašno sa praškom za pecivo i mutimo. Tako dobijamo dve smese - jednu žutu i jednu belu.
Uzimamo pravougaoni kalup za kolač, možete staviti papir za pečenej na dno, a može i bez njega. Ako niste stavili papir, namažite kalup za pečenje uljem i pospite brašnom.
Sipajte polovinu žute smese, pospite preko kakaom. Nakon toga sipajte celu belu smesu i preko nje takođe pospite kakao. Nakon toga dodajte i preostalu žutu smesu.
Pecite na 180 stepeni sa ventilatorom, oko 30 minuta.
Kad se ohladi pospite šećerom u prahu.