Čorba od šarenog pasulja

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj76823
10/04/2018
"Ukus i aroma koji nas vraćaju srećnim uspomenama "
Priprema10 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno100 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano164
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pasulj se natopi u hladnoj vodi tokom jedne noći. Nakon toga se isplakne i stavlja u šerpu, preliva se sa 2 litra vode.

Kada je pasulj poluskuvan dodaju se šargarepa i luk sitno isečeni.

Dodaje se čubar, majčina dušica, nana, suve paprike, so po ukusu, kuvanje se nastavlja dok ne omekšaju sastojci.

Dodaje se paradajz iz konzerve.

Kada se skloni pasulj sa šporeta, iseku se sveži začini, peršun i selen.

Čorba od pasulja se servira topla.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar