Enčilade sa pilećim mesom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
12/04/2018
"Ukusna meksička strast, poslužena u tanjiru i u društvu dobrog prijatelja "
Priprema20 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano727
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk i papriku sitno iseckajte. Pržite ih dok ne omekšaju, a zatim dodajte pileće meso, koje ste prethodno iseckli na kockice. Pržite dok meso ne bude gotovo.

U svaku tortilju stavite po nekoliko kašika od smese, uvijte i ređajte u tepsiju, a preko posipajte rendanu gaudu ili kačkavalj.

Pileće enčilade pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 10-15 minuta. Poslužite ih tople.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar