Način pripreme
Luk sitno iseckajte. Ugrejte 2 supene kašike ulja u tiganju na umerenoj vatri i propržite luk oko 3 minuta.
Dodajte čili i mešajte oko minut. Dodajte pasulj. Pržite pasulj oko 10-15 minuta.
Ugrejte 1 supenu kašiku ulja u dugom tiganju i propržite mleveno meso, pritiskajte dok se ne izmrvi. Dodajte kumin, biber, alevu papriku i so po ukusu, nakon oko minut dodajte polovinu paradajza, isečenog na kockice.
Pržite oko 15-20 minuta ili dok tečnost potpuno ne ispari. Isecite avokado i drugi paradajz, sitno iseckan, izgnječite avokado, začinite sokom od limuna i dodajte paradajz, isečen na kockice. Promešajte.
Ugrejte tortilje na suvom tiganju i pospite rendanim kačkavaljem da se rastopi.
Podelite pasulj u dva tanjira.
Sipajte od mlevenog mesa preko tortilja i savijte na dva dela.
Stavite ih na pasulj. Odozgo sipajte avokado sa paradajzom.