Šnjur na grčki način

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
10k
98
648
18/04/2018
"Bre, ovi grci su se za sve pobrinuli, i za piće i za hrskavu ribu "
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano350
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistimo i operemo šnjura. Poređamo ga u posudu za pečenje, pokrivenu papirom za pečenje i solimo sa obe strane.

Mešamo sve sastojke osim vode i dobro promešamo, dok se ne dobije redak krem.

Ovom smesom mažemo ribu sa obe strane. Nalivamo vodu pazeći da ne bude preko ribe.

Pečemo u prethodno zagrejanoj rerni na 170 stepeni 35-40 minuta.

Serviramo toplu.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar