Pržena boranija

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
22/04/2018
"Ako je pasulj - onda neka bude pržen, a isto važi i za boraniju "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 687
  • Pregledi tokom meseca28
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sitno iseckajte luk i šargarepu. U tiganj stavite ulje da se zagreje i propržite luk, a nakon nekoliko minuta i šargarepu.

Malo operite zamrznutu boraniju i stavite je u tiganj sa povrćem. Posipajte so, pa pržite oko 5 minuta i prelijte pilećim bujonom, koliko da ogrezne.

Poklopite tiganj i smanjite temperaturu. Povremeno promešajte. Kda voda ispari, sklonite poklopac, pa neka se sve prži oko 10 minuta.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar